Bouw

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en uitbouwen van bestaande woningen. Ziet u uzelf al zitten in de mooie uitbouw? Of wilt u een bestaande woonkamer / keuken vergroten? Wij kunnen dit vakkundig voor u uitvoeren. Wij hebben veel ervaring in het uitbouwen van bestaande panden. Samen met u gaan we kijken naar de wensen en de mogelijkheden. Als er iets constructiefs gemaakt wordt, dan laten we dit altijd berekenen door een constructeur. Hierdoor bent u ook nog eens verzekerd van een veilige woning.

Een aanbouw is niet enkel een groot gemak voor uzelf, u vergroot natuurlijk uw leefruimte, maar u vergroot ook de waarde van uw huis. Zie een aanbouw daarom niet enkel als kostenpost, maar vooral als investering. Een investering die u op termijn weer terug verdiend of waar u direct de waarde van uw woning mee verhoogt.

Voor veel werkzaamheden hebben wij de juiste mensen in huis. Voor andere klussen, zoals gas, water, elektriciteit, stucen,tegelen en dakbedekking, hebben wij de juiste partners waar wij nauw mee samenwerken. Aangezien dit zeer specialistische werkzaamheden zijn, laten wij deze uitvoeren door onze partners. Voordeel voor u, is dat u bij ons een volledige klus afneemt en wij voor de beste mensen zorgen. En alles netjes geregeld wordt, tot oplevering!

In uw woning kunnen wij ook diverse werkzaamheden verrichten. Zo kunnen we voor uw een toilet / badkamer (ver)bouwen en vrijwel alle andere klussen voor u uitvoeren. U komt met de plannen en wij zullen het, boven verwachting, voor u realiseren. Ook kunnen we u helpen met het herindelen van uw woning, dit kan door middel van verplaatsen van bestaande faciliteiten of het aanbrengen van scheidingswanden.

Tegenwoordig een veelbesproken onderwerp: isoleren en meer milieubewust leven. Vooral de wat oudere woningen zijn hier geschikt voor. Muren isoleren, vloerverwarming aanbrengen of een dak isoleren, alles draagt bij aan de verduurzaming van de woning. Wij kunnen al deze klussen voor u uitvoeren en kunnen u helpen bij een eventuele subsidie die u hiervoor kunt krijgen.

Verduurzamen van een pand heeft niet enkel subsidie voordelen, maar zorgt er ook voor dat u zelf zuiniger gaat wonen. Dit heeft vervolgens weer een positief gevolg voor uw portemonnee. Net als een aanbouw is het verduurzamen van een pand direct terug te verdienen.

Contact