Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch aannemersbedrijf met diverse erkende vakmensen, gevestigd in ‘t Veld. Wij kunnen diverse opdrachten voor u realiseren en gaan geen klus uit de weg. U kunt het zo bijzonder maken als dat u zelf wilt. Wanneer het mogelijk is om te maken, dan komen wij het bij u realiseren. We denken graag in oplossingen en uitkomsten, daar zit voor ons de uitdaging.

Begonnen als timmerbedrijf zijn we inmiddels uitgebreid naar veelzijdig bouwbedrijf. Zo kunnen wij professioneel voor u bouwen, renoveren en kunststof kozijnen voor u plaatsen. Op deze website leest u meer over over kennis, expertise en willen we u graag middels foto’s een impressie geven van onze werkzaamheden.

Onze werkzaamheden beslaan een ruim werkgebied in Noord-Holland. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en zijn een veel geziene partner in onder meer Bergen, Alkmaar, Heerhugowaard, Warmenhuizen, Waarland, Schagen, Nieuwe Niedorp en Winkel.
Hoe divers onze werkzaamheden ook zijn, een ding hebben ze allemaal gemeen: kwaliteit staat bij ons voorop. Vanaf het eerste gesprek, tot de oplevering van de klus.

Uiteraard leveren wij op al onze diensten garantie, onze diensten zijn dus niet enkel mooi bij oplevering, maar u kunt er echt van genieten. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met een door ons geleverde dienst, dan komen wij dit uiteraard netjes oplossen.
Wanneer u een plan heeft of hulp nodig heeft om plannen uit te werken, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kijkt u vooral rond op de website om meer te weten te komen over onze diverse specialiteiten. Ook kunt u een greep uit onze reeds uitgevoerde projecten zien, tussen onze foto’s.

Contact