Kunststofkozijnen

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe of bent u toe aan onderhoudsvrije kozijnen? Dan zijn kunststof kozijnen de perfecte uitkomst voor u. Deze kozijnen gaan lang mee, zien er netjes uit en zijn onderhoudsarm. Tegenwoordig worden er om die redenen voornamelijk nog kunststof kozijnen geplaatst, vandaar ook dat wij ons hierin hebben gespecialiseerd.

Wij plaatsen kunststof kozijnen van de bekende fabrikant VEKA. Deze kwalitatief goede kozijnen zijn behalve erg mooi ook: inbraakwerend, isolerend en duurzaam. Deze VEKA kunststof kozijnen zijn leverbaar in diverse RAL kleuren. Wat de VEKA kunststof kozijnen ook interessant maakt, is dat de prijs kwaliteit verhouding maximaal is. Door het relatief goedkope maar ook sterke product heeft u lang plezier van de kunststof kozijnen.
Onderhoud van de kozijnen blijft, zoals reeds aangegeven, beperkt bij het af en toe reinigen van de kozijnen en het smeren van de draaiende delen. Doordat het materiaal vochtbestendig is hoeft u zich geen zorgen te maken over lekkage of over houtrot. De diverse typen designs waaruit u kunt kiezen maken het ook nog eens een heel veelzijdig product.

Wanneer wij uw woning verbouwen of renoveren dan pakken we direct alles grondig aan. Vandaar ook dat we bij een verbouwing altijd adviseren om nieuwe kunststof kozijnen te plaatsen. Op deze manier heeft u lang plezier van de verbouwing en heeft u de komende jaren geen onderhoud nodig.
Interesse? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw woning.

Offerte aanvragen