Renovatie

Tegenwoordig worden steeds meer woningen  verbouwd, gerenoveerd en/of gemoderniseerd.

Wij hebben vele kennis in het opknappen/moderniseren van bestaande woningen. Onze werkzaamheden bestaan uit kleine aanpassingen in bestaande woningen tot het verbouwen en renoveren van complete woningen. Wij zijn uw partner van begin tot eind. We zullen alles netjes voor u slopen en afvoeren en uiteindelijk alles tot in detail uitwerken en voor u opleveren.

Bij een renovatie komen al onze specialiteiten samen. Wij zorgen ervoor dat er wordt uitgebouwd waar nodig, in deze uitbouw zorgen wij voor de vloeren, wanden en plafonds. We zullen de renovatie altijd met het oog op duurzaamheid uitvoeren. Dit betekent dat we isolatie en installatiewerk altijd direct meepakken. U kunt alle kamers in uw woning door ons laten opknappen, denk hierbij aan: een uitbouw, een badkamer, het toilet of de keuken.

Renovatie is ook mogelijk wanneer u een andere look aan uw woning wilt geven, u kunt een oude stijl natuurlijk ook modern maken en qua vorm of kleur naar wens aanpassen.

Dus wanneer uw woning toe is aan een grondige renovatie, dan bent u bij Hooijmans Timmerwerken aan het juiste adres. Wij komen persoonlijk bij u langs om de klus te bekijken. Wij kunnen u dan direct van advies voorzien en een offerte opmaken. . Wanneer u akkoord gaat zorgen wij voor de rest, u kunt dan alle werkzaamheden uit handen geven.

Offerte aanvragen